www.ods-melnik.cz | Archiv Skončila jedna epocha 20.11.2019 00:51, Svátek má: Nikola
Skončila jedna epocha Tisk
Úterý, 18 Říjen 2011 20:09
Ano, i takto lze nazvat rozhodnutí pana Mgr. Miroslava Neumanna nekandidovat již dále na předsedu mělnické ODS. Dobu jeho předsedávání lze skutečně s jistou nadsázkou označit jako epochu. A to epochu pro město Mělník a tím pádem i pro mělnickou ODS velice úspěšnou.

V této době mělnická ODS stála u všech pozitivních změn v našem městě a byla beze vší diskuse jejich hnacím motorem. Občas se stalo, že za své rozhodování jsme byli v prvním okamžiku kritizovaní, aby se po čase ukázalo, že byla správná.

Sjezd do přístavu, rekonstrukce škol, rekonstrukce vlakového nádraží a prostoru před ním, rekonstrukce azylového domu, výstavba kanalizace na Blatech, revitalizace historického centra našeho města, toto jsou jen namátkou vybrané realizované akce, u kterých stála mělnická ODS a Miroslav Neumann. Ano, i revitalizace, při které nám někteří  po funkcích velice lačnící opoziční politikové házeli klacky pod nohy a nyní se sami revitalizací chlubí, jakoby ji zařídili oni. Zejména ti, co mají méně vlasů a lesklou hlavu.

I přes skutečnost, že ODS v loňských komunálních volbách až tolik úžasná nebyla, může si Miroslav Neumann zapsat na své konto jeden významný povolební úspěch. Podařilo se mu totiž prosadit volební program ODS jako výchozí materiál pro program celé radniční koalice. Je to dobře pro naše město, proto jsme přesvědčení, že náš program je pro Mělník velice potřebný.

Sněm mělnické ODS zvolil Miroslava Neumanna členem své rady. Vyjádřil mu tak jednoznačnou podporu v jeho další práci na radnici a také svou úctu. Miroslav Neumann je dobrá značka. Doporučujeme!!!

Členové rady MS ODS Mělník