www.ods-melnik.cz | Archiv Podpora obnovy kulturních památek 16.11.2019 23:00, Svátek má: Otmar a Mahulena
Podpora obnovy kulturních památek Tisk
Čtvrtek, 09 Únor 2012 11:40

Komise státní památkové péče vyhlašuje I. dotační kolo programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností Ministerstva kultury České republiky.

Termín podávání žádostí na Městském úřadě Mělník, oddělení památkové péče je od 13. února 2012 do 9. března 2012. V I. dotačním kole bude rozdělena celá částka určená pro ORP Mělník – 1.199.000 Kč v souladu se schválenou Koncepcí podpory péče o památkový fond na správním území v působnosti Městského úřadu Mělník.

Podrobné informace, formulář žádosti a další dokumenty jsou k dispozici na webové adrese: http://www.mkcr.cz/cz/kulturni-dedictvi/pamatkovy-fond/dotacni-programy/podpora-obnovy-kulturnich-pamatek-prostrednictvim-obci-s-rozsirenou-pusobnosti-2432/ nebo u vedoucí oddělení památkové péče MÚ Mělník, Mgr. Markéty Fošumové, Ph.D., tel: 315 635 342, email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Mgr. Tomáš Teplík
předseda MS ODS Mělník