www.ods-melnik.cz | Archiv Dopravní omezení v Mělníku 15.11.2019 21:46, Svátek má: Leopold
Dopravní omezení v Mělníku Tisk
Čtvrtek, 29 Květen 2014 10:10

Vážené dámy, vážení pánové,

ve snaze zkvalitňovat dopravní infrastrukturu budou v nejbližším období realizovány rekonstrukce komunikací ve městě Mělník, které významným způsobem ovlivní dopravní obslužnost města Mělníka. Na toto výrazná dopravní omezení si Vás tímto dovolujeme upozornit tak, abyste se mohli na situaci připravit.

První dva týdny v měsíci červnu bude úplně uzavřená silnice č. I/9 ulice Nádražní a to přímo u vlakového nádražní. Ředitelství silnic a dálnic zde bude opravovat vzniklou havárii v konstrukčních vrstvách komunikace. Pro objízdnou trasu, a to i pro nákladní dopravu, bude v tomto období sloužit silnice č. III/2730 ulice Mladoboleslavská a Bezručova. Současně bude od 1. 6. do 31. 8., v několika etapách, včetně křižovatek, uzavřena místní komunikace ulice Vodárenská. Společnost Vodárny Kladno – Mělník a.s. zde bude provádět kompletní rekonstrukci vodovodního řádu. A v neposlední řadě bude od 1. 7. do 30. 11., opět v několika etapách, úplně uzavřena místní komunikace ulice Kpt. Jaroše. Město Mělník zde bude, prostřednictvím zhotovitele, který vzešel z výběrového řízení, provádět kompletní rekonstrukci komunikace a chodníků.

I když je zřejmé, že vzniklé uzavírky přinesou pro silniční dopravu ve městě Mělník nejednu komplikaci, věřím, že občané i návštěvníci našeho města přijmou tuto skutečnost s pochopením a s tolerancí. Zároveň si přeji, aby všichni účastníci silničního provozu, kterých se tyto změny dotknou, přistupovali k těmto dopravním změnám ohleduplně. Závěrem bych rád sdělil, že jsem připraven zodpovědět případné dotazy a přivítám jakékoliv rozumné náměty k řešení.

Libor Petřina, předseda dopravní komise města Mělník