www.ods-melnik.cz | Archiv ODS Mělník zahajuje kampaň do komunálních voleb 15.11.2019 21:22, Svátek má: Leopold
ODS Mělník zahajuje kampaň do komunálních voleb Tisk
Pondělí, 16 Červen 2014 11:12

Vážené dámy, vážení pánové,

v říjnu tohoto roku nás čekají komunální volby do Zastupitelstva města Mělníka a ODS Mělník je pro tyto volby připravena. V minulých měsících jsme pečlivě vyhodnotili náš volební program a pracovali na novém pro období 2014 – 2018. Vycházeli jsme při jeho tvorbě ze znalostí dosavadního chodu města a z analýzy potřeb, kterou jsme zpracovali ve spolupráci s kandidáty, nezávislými kandidáty a veřejností.

Byť do voleb zbývají cca 4 měsíce, máme připravenou kandidátku a program, který budeme prosazovat v následujícím volebním období. V červenci tohoto roku uveřejníme plnou verzi programu a kandidátky pro komunální volby. Veřejně vyhodnotíme, co se za uplynulé čtyři roky povedlo a co se nepovedlo. Těšíme se na veřejnou diskuzi o našem programu a doufáme, že se bude odehrávat v důstojné atmosféře, která předvolební diskuzi náleží.

Aktuálně si Vám dovolujeme představit Petra Hanuše, našeho kandidáta na starostu města Mělníka. V přiloženém dokumentu přinášíme důležité body našeho programu, které budeme prosazovat v následujícím volebním období.

S blížícími letními prázdninami mi dovolte, abych Vám popřál hezkou dovolenou a celé léto.

Tomáš Martinec