www.ods-melnik.cz | Archiv VEROkino 14.11.2019 16:51, Svátek má: Sláva
VEROkino Tisk
Úterý, 10 Srpen 2010 08:23
Máme rok 2010, ne 1990. Jen opravdu málokdo je zvědav na debatu s kandidujícím politikem. Lidé již mají jiné starosti, ale i radosti, než před cca 20 lety. Volební mítinky již dávno nefrčí...:-).
I to je důvod, proč jsem v rámci své předvolební kampaně připravila šňůru filmových promítání po Mělnicku a Praze-východ. Když nechtějí voliči za kandidátem, půjdu jako kandidátka za voliči - tak je to podle mého názoru správně.

VeroKINO vyráží symbolicky v pátek 13. srpna 2010 na svou tour po Mělnicku a Praze-východ. Celkem je plánováno 28 promítání v 17 městech a obcích senátního obvodu. Promítáme filmy: Protektor, 2 Bobule, Líbáš jako Bůh, Doktor od Jezera hrochů a Mamas and Papas. Začíná se vždy od 21:00 hod.

V rámci VeroKina se každý promítací den lze zúčastnit tipovací soutěže a vyhrát večeři v restauraci Na Štěpáně v Obříství. Podmínky soutěže naleznete níže.
Veškeré promítání je ZDARMA. Přijďte se podívat. Moc se těšíme.

Veronika Vrecionová
datum místo promítání název filmu
pátek 13.08. Lužec nad Vltavou Líbáš jako Bůh soutěž
sobota 18.09. Brandýs n.L.-St.Boleslav 3 sezóny v pekle soutěž
neděle 19.09. Zdiby Protektor soutěž

Pravidla tipovací soutěže Vyhrajte s Veronikou

Tipovací soutěž Vyhrajte s Veronikou pořádá od 13.8. do 19.9.2010 paní Ing. Veronika Vrecionová (doručovací adresa: Veleňská 48, Přezletice, p. Jenštejn 250 73) ve spolupráci se společností KINOSERVIS s.r.o.
Na každou filmovou projekci v rámci tohoto letního turné jsme pro Vás připravili tipovací soutěž o hodnotné ceny. Vítěz tipovací soutěže obdrží poukázku na konzumaci v hodnotě 600,- Kč do vyhlášené restaurace Na Štěpáně (Obříství 82, 277 42, tel: +420 315 674 555, www.nastepane.cz).

Podmínkou k účasti v tipovací soutěži je vyplněný tipovací kupon a zodpovězení otázky na kuponu. Soutěže se mohou účastnit také tipující na internetu, kteří vyplní elektronický tipovací kupón na www.veronika2010.cz, a to nejpozději do 20:55 hod. v den projekce. Správně vyplněný tipovací kupon/elektronický formulář musí obsahovat údaje ve všech polích označených hvězdičkou (*) a odpověď / tip na položenou otázku. Osobně lze správně vyplněný tipovací kupon odevzdat do 20.55 hod. v místě promítání, které bude označeno cedulí „Tipovací soutěž". Za návštěvníka filmové projekce je považován ten, kdo se bude v době zahájení filmové projekce (cca. 21.00 hod.) pohybovat v prostoru mobilního hlediště ohraničeném modrými fábory.

Výherce bude zveřejněn druhý den po promítání na webových stránkách www.veronika2010.cz a následně mu bude předána výhra. Vítězem se stává tipující, jehož tip bude nejblíže ke skutečnému počtu diváků vyhlášenému pořadatelem filmové projekce.
Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící souhlas s jejími pravidly a zavazuje se je dodržovat. Soutěžící zároveň v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění, souhlasí se zpracováním svých osobních údajů, poskytnutých pořadateli a organizátorovi soutěže, a to až do písemného odvolání tohoto souhlasu.