www.ods-melnik.cz | Archiv Plavecká soutěž měst 17.11.2019 06:14, Svátek má: Státní svátek Den boje za svobodu
Plavecká soutěž měst Tisk
Čtvrtek, 16 Září 2010 14:21
Vážení a milí čtenáři našich webových stránek. Město Mělník se v letošním roce poprvé účastní soutěže v plavání, kterou celostátně vyhlašuje agentura SPRINT pod záštitou Českého olympijského výboru.

Organizátoři soutěže si proto dovolují pozvat všechny obyvatele Mělníka a okolí bez rozdílu věku a pohlaví, kteří jsou schopni uplavat 100 m libovolným způsobem, ve středu 6. října 2010 v době od 8:00 do 20:30 hodin do krytého plaveckého bazénu v Mělníku. Vstup v den konání jen pro účastníky samozřejmě zdarma.

Máte-li chuť a odvahu, staňte se i vy reprezentanty našeho města a pomozte Mělníku  k dosažení co nejlepšího umístění mezi městy České republiky do 20.000 obyvatel. Bližší informace o  soutěži jsou k dispozici v mělnické plavecké hale nebo na internetové adrese www.info-sport.cz .

Mgr. Tomáš Teplík
2. místopředseda MS ODS Mělník