www.ods-melnik.cz | Archiv Sportovní odpoledne na zimním stadionu 16.11.2019 22:48, Svátek má: Otmar a Mahulena
Sportovní odpoledne na zimním stadionu Tisk
Čtvrtek, 23 Září 2010 10:21
Pro zobrazení fotogalerie klikněteV předešlém článku jsme se věnovali talentu uměleckému. Je však třeba říci, že talent není jenom umělecký. Je také sportovní.
Proto Vás zveme v neděli 26. záři na mělnický zimní stadion, kde hokejový klub HC Junior Mělník pořádá od 13:00 do 15:00 pro děti, narozené po roce 2002 sportovní odpoledne. Při této příležitosti probere starosta města Mělníka pan Miroslav Neumann s vedením klubu HC Junior, který je provozovatelem zimního stadionu, další potřeby a priority rekonstrukce tohoto sportovního zařízení. Že jsou tyto rekonstrukce více než nutné, je zřejmé každému návštěvníkovi mělnického zimního stadionu na první pohled. Závěrem je nutné připomenout, že rekonstrukční práce na zimním stadionu jsou rovněž programovou prioritou ODS v nadcházejících komunálních volbách.

Mgr. Tomáš Teplík
2. místopředseda ODS