www.ods-melnik.cz | Co se povedlo Projekty ve spolupráci s EU (2006 - 2010) ZŠ Jungmannovy sady 14.12.2019 19:42, Svátek má: Lidie
ZŠ Jungmannovy sady Tisk
Rozšíření a zkvalitnění výuky ZŠ Jungmannovy sady

V červenci loňského roku jsme dokončili úpravy ZŠ v Jungmannových sadech. Našim cílem bylo vytvořit žákům i učitelům prostředí, které splňuje požadavky moderních forem výuky.
Škola nyní disponuje takovými technologiemi, jako jsou interaktivní tabule, bezdrátová hlasovací zařízení či speciální výukový software. Z nevyužitých půdních prostor vznikla multimediální učebna. Pobyt ve venkovní učebně žákům zpříjemní nová pergola.

Spolu s rekonstrukcí podlahy v tělocvičně a terénními úpravami dvora včetně výsadby zeleně si projekt vyžádal celkové náklady ve výši 4 270 148 korun. Drtivá většina z těchto prostředků (3 946 788 korun) však pochází z evropských peněz získaných prostřednictvím Regionálního operačního programu Střední Čechy. Město Mělník se na projektu podílelo jen částkou 323 360,- Kč.