www.ods-melnik.cz | Komunální volby 2014 Kandidáti 17.11.2017 23:56, Svátek má: Státní svátek Den boje za svobodu
Kandidáti do komunálních voleb 2014
Kandidáti do komunálních voleb 2014 Tisk

Občanská demokratická strana Mělník
Kandidátní listina pro volby do zastupitelstva města Mělník

konané dne 10. a 11. října 2014

Mgr. Petr Hanuš

1. Mgr. Petr Hanuš

41 let, absolvent Zahradnické školy v Mělníku, Sociálně právní akademie v Praze a Zdravotně sociální fakulty Jihočeské univerzity. V profesním životě se zabývá sociální politikou, zejména sociálními službami, sociální prací a ochranou ohrožených dětí. Sociální politiku přednášel také na vysoké škole. Na ministerstvu práce a sociálních věcí působil 10 let v různých pozicích, do konce roku 2013 byl ředitelem odboru sociálních služeb a sociální práce, posléze půl roku ředitelem odboru ochrany práv dětí. Nyní je ředitelem Sekce pro nestátní neziskové organizace Unie zaměstnavatelských svazů. Mgr. Petr Hanuš je ženatý a má dceru Zuzanku.
 Ing. Tomáš Martinec, Ph.D.

2. Ing. Tomáš Martinec, Ph.D.

36 let, absolvent studijních oborů Podnikání a administrativa (Bc.), Provoz a ekonomika (Ing.) a Regionální a sociální rozvoj (Ph.D.). Od roku 1997 se zabývá provozováním obchodu s nářadím a vlastní společnost Martinec nářadí s.r.o. Od roku 2008 vlastní společnost 4TM Solution s.r.o., která poskytuje komplexní poradenské služby v oblasti přípravy a realizace projektů spolufinancovaných z fondů EU. Tomáš Martinec je členem Finančního výboru města Mělníka a předsedou místní organizace ODS v Mělníku. Je ženatý a má dvě děti.
Libor Petřina

3. Libor Petřina

49 let, jednatel společnosti DOPRAVNÍ ZNAČENÍ MĚLNÍK s.r.o. Libor Petřina je zastupitelem a radním města Mělníka. Dále je předsedou Dopravní komise města Mělníka. Libor Petřina je ženatý a má dvě děti.
Bc. Bohuslav Bubník

4. Bc. Bohuslav Bubník

32 let, je nezávislým kandidátem za ODS Mělník. Podporuje dlouhodobý rozvoj mělnického sportu a je jednatelem Tělocvičné jednoty Sokol na Mělníce. Nyní je také předsedou mělnické základní organizace Českého svazu bojovníků za svobodu usilujícího o nedotknutelnost "Benešových" dekretů a národní hrdost. Absolvoval fakultu managementu Vysoké školy ekonomické v Praze (Bc.). V profesním životě se zabývá poradenstvím v oblasti řízení středních a malých českých firem. Je ženatý a má dceru Bibianku.
Jolana Soukupová-Sabolová

5. Jolana Soukupová-Sabolová

41 let, je mělnickou podnikatelkou provozující Restauraci u Václava ve Svatováclavské ulici v Mělníku.
Mgr. Stanislav Servus, LLM.

6. Mgr. Stanislav Servus, LLM.

37 let, absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy a postgraduálního studia na Univerzitě Regensburg (LL.M., Německo). Stanislav Servus je advokátem a společníkem v advokátní kanceláři Dvořák Hager & Partners. Ve své praxi se věnuje zejména právu obchodnímu, právu občanskému a zastupování v soudních řízeních. Stanislav Servus se věnuje aktivně publikační a přednáškové činnosti. Aktivní je též při poskytování tzv. pro bono právního poradenství. Stanislav Servus od roku 2006 žije na Mělníku, je ženatý a má dva syny.
Mgr. Ema Riegerová

7. Mgr. Ema Riegerová

62 let, sociální pracovnice
Rudolf Kraj

8. Rudolf Kraj

36 let, podnikatel, Sportovní centrum Rudolfa Kraje, nezávislý kandidát
Michal Schiller

9. Michal Schiller

32 let, projektový manažer v mezinárodní společnosti
Mgr. Pavla Vránová

10. Mgr. Pavla Vránová

48 let, absolventka FFUP, obor výchova a vzdělávání dospělých, s více než dvacetiletou praxí v zahraničním obchodě, v současné době OSVČ.
MUDr. Milan Jonáš

11. MUDr. Milan Jonáš